Welkom,
Welkom

Welkom op de website van Vereniging ECHA Nederland, de Nederlandse vereniging van 'ECHA Specialists in Gifted Education'. Als geregistreerd lid van de vereniging kunt u met uw account op deze website inloggen. Hiermee kunt u gebruik maken van de mogelijkheden van de website, waaronder het beheren van uw eigen profielgegevens en het plaatsen van eventuele publicaties waaraan u heeft bijgedragen.

Inloggen
Contact

Voor algemene vragen over de Vereniging ECHA Nederland kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Voor concrete hulpvragen kunt u in eerste instantie het ledenregister raadplegen om te bepalen of er aangesloten leden zijn die u van dienst kunnen zijn bij u in de buurt. In het register vindt u, naast de te leveren diensten en doelgroepen, beperkt contactgegevens van leden. 

Via de tab "links" vindt u meer gegevens van leden onder de tab "eigen websites leden" en "verrijkingsklassen leden".

Indien u nog onvoldoende zicht heeft op wie van de aangesloten leden de door u gewenste hulp kan bieden, of op de exacte vorm van ondersteuning die u graag zou willen hebben, dien dan een vrijblijvend verzoek in via het contactformulier. Uw verzoek wordt dan door de secretaris onder alle geregistreerde leden verspreid. Leden die u van dienst kunnen zijn, nemen dan contact met u op.

De vereniging hanteert de volgende klachtenregeling: http://www.hoogbegaafdennu.nl/userfiles/file/Klachtenregeling%20ECHA%20Nederland.pdf

Bestuur

  • Ragnild Zonneveld (voorzitter)
  • Henny van Hal (bestuurslid)
  • Els Hegemans  (penningmeester)
  • Rianne van de Ven (intervisie)
  • Margriet Buwalda  (secretaris)

Lid worden?

De vereniging ECHA Nederland wil onderlinge contacten en uitwisseling van "Specialist in Gifted Education" bevorderen en zo bijdragen aan de kwaliteit en ontwikkeling van onze leden. Lid worden begint met registratie op deze website onder de knop registreren, waar u ook nadere informatie vindt.

 

Disclaimer:  

De Vereniging ECHA Nederland stelt zijn ledenbestand met uiterste zorg samen, onder andere door een 2-jarige opleiding en intervisie te vereissen.  Maar zij is niet verantwoordelijk voor werkzaamheden of uitgaven van leden.

In deze disclaimer wordt verstaan onder: de eigenaar: de eigenaar van de website; gebruik(en): alle denkbare handelingen; u: de gebruiker (bezoeker) van de website; de content: alle in de website aanwezige inhoud; Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen. 

Copyright © 2015-heden Vereniging ECHA Nederland.

Naam:

Email:

Onderwerp:

Bericht: